dimarts, 30 d’octubre del 2007

Els articles


Em refereixo als articles del blog, no als personals (bé, personals si que ho són, ja que són meus, peró no són "el, la, los, las...") ni als febles (encara que també siguin febles en el seu contingut). Vull dir que... un cop ja s'ha "obert" el blog amb un primer article fàcil, per què no dir-ho, parlant del propi blog arriba el moment de plantejar-se: i de què anirà el segon article? La meva inspiració no ha donat per a res més que per a fer un article sobre el segon article del blog .Esperem que això no es repeteixi en el tercer article, encara que diuen que "no hay dos sin tres", però és mentida: jo tinc dos testicles i mai en tindré tres (espero), i dos ulls (si no comptem l'ull del cul evidentment). També tinc tant sols dos mans, dos peus, dos orelles... (si que tinc coses!), així que si que "hay dos sin tres".
Bé, que me n'he anat del tema. Estava parlant d'aquest segon article en el que podria haver parlat de moltes coses: dels socabons (o "socabrons") de l'Ave, de l'estat de forma de Ronaldinho o de què està passant a "Ventdelplà", entre moltíssimes altres coses, però la veritat és que no en tenia ganes, així que resulta més fàcil escriure un article sobre el mateix article divagant estúpidament sense aportar res de nou a aquest blog que segueix sense visitar ningú (tot i que hi he posat una enquesta i tot per fer-lo més "xuli"). Això si, tampoc m'he trencat gaire el cap per pensar el tema de l'enquesta...
Però que voleu que hi faci, això d'escriure articles en blogs que no aporten res de res són coses que passen... de fet... podria ser pitjor!

5 comentaris:

Babunski ha dit...

Sí que és cert que si un blog no el llegeix ningú potser deixa de ser l'essència del blog. Però no ens hem de fixar en això, en un món on cada cop s'és més egoista hem de mirar el blog com quelcom personal. Un blog és per poder dir i expressar al món el ue creus o el que sents, sense tenir la necessitat que algú o altre ho llegeixi. Simplement llençar-ho a l'aire (en aquest cas a la xarxa) i deixar-ho allà.

De totes formes, jo ara et poso al Favorits de l'Explorer i et poso u link des del meu blog.

I un consell per tenir èxit... parla malament del Barça, és l'únic que interessa a la gent.

Kakebuke ha dit...

El tercer post el podries fer sobre l'estupidesa d'aquesta gent que te un blog i parla dels seus posts en el que esdevé un bucle sens fi que es tanca en sí mateix, absorbeix el seu senti, la seva matèria i l'antimatèria i fa explotar la terra com en el mateix i genuí Big Bang.

O també pots prendre com a font d'inspiració aixó:

Inspiració pel "bloguero" estancat, o "la musa del bloguero aburrido"

Babunski ha dit...

Jajajajaja....

Murphy ha dit...

Gràcies pels vostres consells, de moment vaig fent el blog de la manera que bonament puc (que ja és molt!)

Murphy ha dit...

ANÀLISI DE L'ENQUESTA:

La segona pregunta: “De que vols que tracti el tercer aticle?”
Un 66% volia que tractés de Temes Trascendenquals (es reafirma la idea de que sou uns malparits) cotra un 0% que volia que anés sobre temes transcendentals (si, si, un nivell intelectual molt alt hi ha en aquest blog), dada que es reafirma amb el 22% que volia que parlés de Ventdelplà, el 11% de Futbol i un altre 11% de política.
Per sort ningú va respondre a la opció “Em dona igual, tampoc me¡l penso llegir”.