dilluns, 29 d’octubre del 2007

Els Blogs


Està vist que ara si no tens un blog no ets ningú... webs, blogs, fotologs, catacloks... gairebé tothom que està al dia en "l'era digital" té algún lloc propi a internet.
Doncs que coi! Fem un blog també! Un blog que potser ningú no llegirà, o que ni tan sols ningú sabrà que existeix, però omplirem una mica més aquest pou sense fons que sembla que és internet.
Ves a saber, a lo millor serà una d'aquelles tantes coses que es començen i s'abandonen al tercer dia... ja ho veurem.
I de què anirà aquest blog? I jo que sé! De moment jo el faig, i després ja pensaré que hi poso, que tampoc cal ser tant previsor (és que sembla que la gent ho vulgui saber tot també...).
Per cert, a qui se li va deure ocórrer la paraula "blog"? Jo de petit tenia un "bloc" Enri (com el davanter del Barça) amb la tapa vermella on agafava els apunts de 3r. d'EGB... com passa el temps... i continuem amb els bloc/gs, això si, ara una mica més moderns i sense la senyoreta de torn que et castigava si no feies bona lletra o si feies massa faltes d'ortografia.
Benvinguts doncs a aquest blog (que de moment ningú sap que existeix, per tant, si has arribat aquí tot sol, primer de tot: hola, gràcies per llegir-ho; i segon: poca feina, per què ja em diràs com has acabat en un blog d'un paio que no tenia res millor a fer avui que començar un blog simplement per passar l'estona).
Però bé, això d'escriure blogs són coses que passen... de fet... podria ser pitjor!

5 comentaris:

Murphy ha dit...

Com que en aquest primer tema ningú no ha deixat cap comentari el deixo jo mateix, que així semblarà que em blog tingui més "vidilla".

dani ha dit...

de fet, en català, s'hauria de dir bloc; tot i que no té cap mena de relació amb els enri. tot i això, jo en dic blog, que m'agrada més i em transmet millor la idea.

és extrany de la manera que la gent arriba al teu blog (al de cada escú, s'entén). he arribat al teu tot mirant de saber el sou dels actors i actrius de ventdelplà ...si, d' aquests que surten en gairebé totes les ficcions de producció pròpia.
és clar que temps per perdre en tenia

dani ha dit...

ah! que vagi bé, que m'en havia oblidat...


si faig dos comments li dono més "vidilla" ,)

Murphy ha dit...

Gràcies pels teus comentaris i per l'aportació al "bloc" Dani.
Sempre es bo veure gent nova per aquí.

Murphy ha dit...

ANÀLISI DE L'ENQUESTA:

La primera pregunta era ben simple: Tens un Blog?
Amb un 40% guanya el “No, no en tinc” (que voleu que diguin, si no en tenen pues dirán que no) pel que podem deduir (i m’ha costat molt arribar a aquesta conclusió) que el 40% o més dels letors d’aquest blog no tenen un blog propi.
Per contra, el 13% diuen que si, i que és més xulo que el meu (cosa que poso en dubte), amb lo que amb aquesta resposta podriem extreure que el 13% són uns xulets.
Un 33% ha respós “I a tu que t’importa?”, pel que deduïm que aquest 33% son uns maleducats. I el 13% restant (“un què?) són tontos.