dissabte, 24 de novembre del 2007

Els articles llargs


Darrerament alguns lectors i coneguts se m’han queixat de que els articles són massa llargs i que els hi fa mandra llegir-los... Algú ha dit que són més llargs que un dia sense pa... (jo he passat més d’un dia sense pa i els dies se m’han fet igual de llargs).
Així doncs em declaro (marido y mujer?) en vaga indefinida (o sigui, que no la defineixo) fins al proper article, i per això aquest article és més curt, per afavorir que el pugueu llegir i així de pas llegiu els anteriors (mandrosos, que sou uns mandrosos).
Aprofitaré aquest petit “repòs” per plantejar dues enquestes (ja que és l’únic que alguns es miren) sobre el funcionament del blog, ja que no tinc clar cada quan escriure els articles (per no escriure massa ni massa poc... i malaguanyat) i sobre l’extensió dels mateixos.
Això si, continuem amb la tònica (Scheweppes... o com collons s’escrigui aquest coi de beguda) d’escriure articles sense cap mena de contingut: de 7 articles, 4 parlant del propi blog ,2 de sèries de TV3 i 1 sobre el “dimarts 13”... reconec que el nivell és cutre, cutre...però són coses que passen... de fet... podria ser pitjor!

7 comentaris:

Miki ha dit...

Aquest si que l'he llegit tot ;)

dani ha dit...

ha estat molt grat veure't per casa, torna-hi sempre que vulguis, que seràs benvingut. de fet ho és tothom, però tú hi vas ser convidat.

a mi els teus articles no em semblen gens llargs. a mi, de vegades, se m'escapen comentaris a blogs que no són els meus que ho són molt més... no et venguis als desitjos del populatxo. si els volen curts... fes-los llargs!

per penjar música només cal que vagis a esnips, radioblog, goear, ... i copïis el codi html del widget amb el tema o la llista que vulguis i t'el enganxis com un "nuevo elemento de pagina" o a la mateixa entrada de blog. busca els temes al buscador per si els ha pujat algú ja. sinó, els haurás de pujar tú...

sobre la teva enquesta (bé, enquestes, perqué en són dos); ja saps que jo penso fer el que em xuti i com em surti del xurro, així que no et diré que ho facis diferent...

dani ha dit...

ah! jo penso en català, encara que sóc totalment bilingüe. escric aquest blog en castellà perque la gran part de la gent amb la que em relaciono a través d' aquest provenen de l'antic blog i no són de parla catalana (de fet no són catalans), però tinc un altre blog i l' escric en català. si comentes al meu blog en castellà em sembla molt bé, però si t'estimes més fer-ho encatalà, m'ho sembla igualment. a mi ara, que vem començar la relació en una llengua s'em fa extrany canviar-la, de la mateixa manera que m' ho semblaria si l'haguéssim començat en castellà ara pasar al català; però tú fes el que més de gust et vingui, suposant que et vingui de gust fer quelcom, és clar

P.P.: veus, sumant els dos comentaris ja gairebé he escrit tant com tú en l'article... =D

Tamaruca ha dit...

El breu, si be, deus vegades breu ;-)

Babunski ha dit...

Quins amics més bons que té el Nando que tots es connecten i comenten el seu blog... quina enveja!

Murphy ha dit...

Ara ja no sé si fer els articles llargs o curts... suposo que els hauré de fer "mitjans" (com un amic).

Murphy ha dit...

ANÀLISI DE L'ENQUESTA:

A la pregunta d'aquest post "Creus que els articles són massa llargs?" el 57% ha respós que NO, així que seguiré escrivint articles llargs de moment si em ve de gust, i em sap greu pel 15% qure ha dit que SI, però la majoria mana.
I el 26% que li dona igual ja que no se'ls llegeix i només fa les enquestes... pues ja seguiré posant-vos enquestes per a que sigue feliços.