dimecres, 9 d’abril del 2008

He tornat!


Després de gairebé 4 mesos amb el blog "mort"... he tornat!!! Podria donar excuses de que tenia molta feina, de que he estat malalt, que han operat a un familiar meu, o que m'han abduït uns alienígenes i m'han tornat al planeta terra amb forma de puça, però simplement em feia mandra posar-me a escriure en un pàgina web que no es llegia gairebé ningú.
Però avui m'he aixecat i m'he dit: "quina son"... i m'he tornat a dormir. I després m'he tornat a aixecar i m'he dit: "joer, a treballar"... i me n'he anat a treballar, però després d'un dinar de feina on l'alcohol era gratis m'he aixecat de la taula i m'he dit: "avui actualitzaré el blog"... i la resta de taula han respós "i a mi què?" (menys un que ha dit "guuuurp"... això era un rot... stewart).
Així doncs espero que no hagin de passar 4 mesos més fins que torni a escriure, i si no torno a escriure res fins d'aquí cuatre o més mesos... son coses que passen... de fet, podria ser pitjor!

5 comentaris:

dani ha dit...

apa nen, que ja anava éssent hora...

és conya :p... de fet, jo el blog des del que buscava alló del sous del tv3eros que aquí em dugué temps ençà (que macota m' ha quedat la intro de l' oració, eh?), el vaig tenir en standby des de juliol del 06 fins febrer del 07 si no recordo malament (potser vaig fer un parell d'incursions durant aquest interval, però me les podia haver estalviat...); és clar, però, que jo no havia fet una enquesta sobre la periodicitat de publicació entre els meus lectors, que tampoc eren gaires, per cert. ben segur que has creat frustracions...

Anònim ha dit...

Si ben curios fa una enquesta per saber cada quant ha de publicar i te la passes pel forro.

Murphy ha dit...

Si, si, reconec que lo de l'enquesta ha estat un error... volia intentar escriure segons cada quan es mirava la gent el blog, però no he pogut ser gens constant amb això... a veure si ara m'hi poso una mica més les piles (alcalines) i vaig actualitzant-lo una mica més sovint.

Albert ha dit...

es lo que te el blocaire, que no saps si hiha molta gent seguinte, encar que miris el contadors, t'ho has de currar molt per tindre una mica de seguidors....
anims......

Murphy ha dit...

Si, si... és dura la vida del blogaire... ;)