dimarts, 6 d’abril del 2010

L'article 50


Si senyors (i senyores), aquest es l'article numero 50 del blog. Despres de molts intents i d'una constancia mes aviat minima, he arribat a aquesta memorable xifra d'articles estupids escrits sense que cap d'ells resulti d'un minim interes.
I per a continuar en aquesta linia, aquest tampoc aportara res als seus lectors (res mes que una lleu perdua de temps llegint-lo).
Tenint en compte que el primer article (titulat "Els blogs") va ser escrit el 29 d'octubre de 2007, aixo representa... un moment que trec la calculadora... una mitja de 1,61 articles al mes (buf, vaja merda de mitja!), i si tenim en compte que fa 890 dies que vaig escriure aquest primer article, surt la estimable xifra (per que jo me l'estimo molt aquesta xifra) de que escric un article cada 17,8 dies.
I per celebrar aquest article 50, he decidit afegir la "pestanya" de "seguidors" al blog, per constatar que realment nomes tinc un seguidor (un o una tal "Odisea 3", que no se qui coi deu ser, pero moltes gracies), i un nombre variable de lectors que es mouen en una forquilla (em fa gracia que es moguin en una forquilla... de fet millor que en un ganivet que podrien prendre mal) d'entre 3 i 5 lectors.
Pues molt be... interessant? Gens. Pero que hi farem, son coses que passen. De fet... podria ser pitjor!