dilluns, 19 d’abril del 2010

Aries


Aquest es el meu signe del zodiac (no de la llantxa, de l’horoscop) i donat que els nascuts aquests dies som d’aquest signe en concret, avui l’article sera del rotllo “pitonisa Lola” o senyors que llegeixen les cartes per la tele a altes hores de la matinada, i parlare d’aquest signe en concret (per que es el meu i per que em dona la gana).
Per ser Aries has d’haver nascut entre el 21 de març i el 20 d’abril (dona igual de quin any, l’any es indiferent). En l’astrologia, Aries es el primer signe zodiacal (curios que sent gent del març-abril es comencin a comptar els signes per aqui) i sol representar-se com una cabra o un cabro (que es el que acostumo a ser jo).
Diuen que els Aries som aventurers i energétics, pioners i valents i segurs de si mateixos (Indiana Jones debia ser Aries). Tambe es conegut que som bastant cabeçudos, que no vol dir que tinguem el cap gran, encara que alguns el tenen, sino que som molt cabuts (es a dir, que cabem en qualsevol lloc) i que sempre volem tenir la rao (aqui em dono la rao a mi mateix).
Jo no hi he cregut gaire massa en aixo dels horoscops, mes que res per que no trobo coherent que a tots els paios nascuts entre aquests dies els hi passi el mateix que diu la pagina aquella en concret d’un diari o revista. “Hoy te vas a enamorar”... i ja tens a 40.000 aries enamorant-se pel mon a la vegada, que com s’enamorin tots de la mateixa persona acabaran a osties.
Anem a pels “aspectes” que concorden amb els Aries: L’element que lliga amb ells es el “foc” (ara entenc per que sempre vaig tant cremat), el planeta: “mart” (no hi penso anar mai que em cau massa lluny), el color: “vermell” (conegut popularment com “roig”), la pedra: “amatista” (una pedra que trobes en qualsevol carrer vamos... quin coi de pedra es aquesta?), metalls: el “ferro” i “l’acer” (com si fossim “Ironman”), l’aroma: la “madreselva” (a que huelen los aries?... zum zum zumzum zumzumzumzumzum... uuuuui... pues a madreselva... hay que joderse... pues jo en conec un que “huele a sudor”), el mode: “l’activitat” (sempre en mode actiu, com diria Van Gaal: “siempre positifo, nunca negatifo”), la virtud: el “valor” (valor y al toro), la necessitat: “l’acció” (aixo si que ho tenim, que som actius per naturalesa) i el millor dia de la setmana: el “dimarts” (pues vale, a mi em continuen agradant mes els dissabtes i diumenges, que faig festa).
El que m’encanta dels horòscops es que et “puntuïn” en amor, salut i treball. Avui en amor 3 cors (sobre 5), no esta mal..., salut 5 iconos de caretes que somriuen (estic com un roble) i treball 1 miserable signe de euro (que no tinc un duro vamos). Aixo si, si no ens puntuen com ens agrada aquell dia no li fem ni puto cas a l’horoscop, nomes hi estem d’acord quan ens diu coses bonicotes.
Un altre aspecte que em fa gracia son les “compatibilitats” dels signes (com els programes d’ordinador que no et son compatibles amb el sistema operatiu). Jo en aquest sentit, per molt Aries que sigui, dec ser com un ordinador d’aquells antics, un 286 o un 386 (o si m’apures un “spectrum”), que ja no es compatible amb ningu.
Tambe voldria destacar alguns personatges famosos que son Aries: Van Gogh (que es va tallar la orella), Marlon Brando (que es fa fotre gordo com un baco), Quentin Tarantino (que fot unes pelicules de sang i fetge que fan esfarair), Nieves Herrero (jarl!)... collons! Quins paios mes raros son els aries!! Encara que tambe hi ha algun aries que em fa gracia que ho siguin com Eddie Murphy (per a mi sempre sera el Superdetective en Hollywood o si m’apures el Principe de Zamunda), Miguel Bose (“estuve a punto de... de casi casi nada”... no puc evitar cantar-ho) o Emilio Aragon (per a molts famós per ser “medico de familia” o president de la Sexta pero per a mi, sempre sera l’ex-payaso de la tele que em va fer creixer seguint la linea blanca al mitic programa “Ni en vivo ni en directo”).
Be, la veritat es que no se per que he fet un article avui sobre l’horoscop, ja que es un tema que ni per a mi em resulta interessant, pero bueno, tema “zanjat” (com diria en Gaspart) i ja no caldra parlar sobre el tema en un altre dia.
Aixi que, si el teu horoscop et diu que no trobaras amor en ta vida, que la teva salut fot pena i que sempre seras pobre, no cal que et facis la carta astral, son coses que passen. De fet... podria ser pitjor!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tinc una amiga que també ho és: l'Aries Piqué. (ho sento) Però hi ha una cos inquietant en aquest article: per què la parula "famós" porta accent?
Nyol.

Murphy ha dit...

Jeje, tens tota la rao, de fet, tambe hi ha per allii un "horoscop" perdut que tambe te accent. I es que aquest cop vaig escriure el text des d'un ordinador que no es el meu meu, i tot i intentar no colocar accents ja que normalment escric des del meu amb virus, algun accent se m'ha colat