dimarts, 18 de maig del 2010

LOST: 4ª temporada


En aquesta temporada descobrim qui son els supervivents que han aconseguit sortir de la illa, als que anomenen els “Oceanic Six” (per que son 6, evidentment i que es fan tant famosos que els conviden al Salsa Rosa i al Salvame Deluxe americans), com aconsegueixen sortir de l’illa i per que el Jack crida tant per que vol tornar.
Despres de contactar per radio amb els del carguero, aquests arriben a l’illa al mes pur estil “Equipo A”, amb un helicopter pilotat per un tal Frank Lapidus (amb aquest cognom, la meva primera deduccio es que tindria una “lapida” aviat, pero encara ha durat força temps viu). I a ell l’acompanyen el Daniel Faraday (un cientific una mica nafrat que parla sol pels puestos), Miles Straume (un paio una mica axinat que va de guays fent veure que parla amb els morts), i Charlotte Lewis (una pellroja que com a aficio principal te que li sangri el nas).
Es veu que la missio d’aquests realment es, a part d’estudiar la illa aquesta rara, atrapar al Ben per ordres d’un tal Charles Widmore, que resulta que es un ex-habitant de l’illa tambe i pare de la Penelope (la que se sienta en un banco en el anden) i que es ex-novia del Desmond... vamos, que les relacions de la gent ja son les rollo “Dinastia” (que amb exclamacio enlloc d’una serie es demanar-li a una noia pija barcelonina per sopar: “dinas tia?”), i que enlloc de rescatar als supervivents venen a matar-los (ui quina por!).
Per aconseguir derrotar al Ben del trons i carregar-se als turistes de la illa, el Widmore envia amb el carguero tambe tota una tropa de mercenaris capitanejats per un tal Keamy (que te nom de bona persona pero es un autentic cabro).
Com que el Locke no vol marxar de la illa i el Jack si, es fan dos grupets (per jugar a indios i a cowboys), els que van amb el calvo es queden als barracons, i els del metge a la platja a esperar que els rescatin (aixo si, no se saben estar quietos i tot el rato surten a donar tombs per l’illa).
Com que el Jack tampoc se n’acava de fiar del tot d’aquests nous personatges (per que ells ja porten 4 temporades de serie i aquestos son novatos), se’n van amb l’helicopeter al vaixell el Sayid i el Desmond per veure si el barco te jacuzzi, piscina, discoteca... pero no, no en te, el que te es al Michael, el negre que cridava “Waaaaalt”, que s’ha infiltrao per donar un cop de ma als seus ex-companys.
Aixi, mentres a la illa se lia parda amb els mercenaris, al vaixell descobreixen que esta ple d’explosius (quina mania tenen amb els explosius en aquesta serie), i quan finalment alguns supervivents, despres de mil aventures i desventures, aconsegueixen pujar a l’helicopter per anar cap al vaixell, allo fa “patapum”, la palmen uns quants personatges, i es queden tots sense creuer.
Pero com que aquesta gent es molt , molt desgraciada, tambe es queden sense gasolina a l’helicopter per que el Frank no havia posat gasolina a la estacio Repsol mes propera (i aixo que li donaven punts).
Be, la questio es que tenim per una banda uns quants supervivents a la platja fent viatges amb una merda de llanxa a motor cap a un vaixell que ja no hi es, uns altres (els protas de fet) a l’helicopter que es cau al mar (despres de que el Sawyer salti fent-se el xulo), el Ben i el Locke buscant una estacio Dharma que es diu “la orquidea” (cada cop son mes orteres els noms de les estacions aquestes) per “moure” la illa (amb una rodeta que vindria a ser com un gat per canviar la roda del cotxe, pero a lo ganso), aixi que, finalment, aquests dos mouen la illa (si, si, tal com sona... pero tampoc tal com sona, aixo ja ho explicare a la temporada 5, por el culo te la “inc”), la illa desapareix, i els de l’helicopter es queden alli al mar flipant mandarines.
Aixi que, entre aquests que es queden al mar, hi son els Oceanic Six, que ja em anat coneixent a traves de flash-forwards: el Hurley, el Jack, la Kate, la Sun, el Sayid i l’Aaron (que es el fill de la Claire, que se n’ha anat de juerga amb el seu pare mort que passeja per la illa). Amb ells tambe hi ha el Frank (Spencer.... Beeeetty!!!), i el Desmond (pero aquests dos no son Oceanic Six per que no venien amb l’avio, son nomes “six”, sense l’oceanic. Bueno, son "two").
La cosa es que finament la famosa Penelope (que espera que llegue el primer tren meneando el abanico), Penny para los amigos, finalment si que els estava buscant amb un altre barco i els rescata (i es fan molts petons amb el Desmond, i tambe follen, pero aixo no ens ho ensenyen a la serie per que ens ho van censurar).
Aixi que tornen tots a Los Angeles, i alli van “evolucionant” les seves vides amb remordiments per deixar als seus companys enrera i no poder explicar res (per que ven dir que era un “secreto” i los secretos no es conten), fins que se’ls hi creuen per les seves vides el Ben i el Locke (que tambe han sortit de la illa por arte de birli i birloque (que no se mai qui son aquests dos, pero debien tindre molt d’art) al moure la roda aquella (com que fa rato que la majoria de coses ja han perdut tota la seva llogica no cal ni que ho expliqui, ara ja cola tot).
I tornem a la escena del Jack cridant “We have to go baaaaaack!” per que el Locke l’ha palmat i al Jack no li agrada el seu enterro.

(continuara...)